Tervetuloa seikkailemaan lähiluontoon, oppimaan villiyrteistä ja muista luonnon antimista! Tiistaina 24.5.2022 klo 17.30-20.00 keräännymme Haukilahdessa, Toppelundin puistossa.

Kurssilla opimme puiston villiyrteistä, miten voit hyödyntää niitä kotikokkailussa sekä niiden historiasta. Kurssilaiset saavat vinkkejä yrttien ravitsemuksesta sekä terveydellisistä vaikutuksista. Kurssilla opit, miten yrttejä voi pakastaa, kuivattaa tai esimerkiksi hiostaa. Opit säilyttämään yrttejä oikeaoppisesti ja näin taataan niiden pitkäaikainen säilyminen. Voit hyödyntää esimerkiksi itse kerättyä ja kuivattua siankärsämöä ruuan maustamisessa tai valmistaa pakastetusta nokkosesta lettuja. Päätämme retken piknik-hetkeen.

Hinta: 39€ (hinta sisältää e-kirjan villiyrteistä, joka lähetetään kurssin jälkeen osallistujien sähköpostiin)
Kesto: 2,5h Aika: klo 17.30–20.00
Paikka: Toppelundin puisto Haukilahdessa, Espoo.

Kurssilla säävaraus, joten jos säätiedotus lupaa kovaa sadetta, kurssi joudutaan perumaan. Pieni tihkusade ei haittaa. Saat lisätietoja kurssista sähköpostiisi pari päivää ennen sen alkua. Sähköpostin lisätiedoissa selviää, miten kurssille kannattaa pukeutua ja mitä sinne kannattaa ottaa mukaan.

Osallistujamäärä kurssille minimissään 5 henkeä ja maksimissaan 15 henkeä. Retken ohjaa keruutuoteneuvoja Julia Stenberg.

Voit ilmoittautua retkelle sähköpostiosoitteeni kautta: juliastenberg(at)hotmail.fi

Ainoastaan korttimaksu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *