Taas olisi ravintolasuosituksen aika ja tämän postauksen ravintolassa olenkin monet kerrat hakenut välipalaa itselleni ja suunnannut siitä puistoon. Viimeksi vähän aika sitten tein niin. Ostin vihermehun ja porkkalaleivän ja se olikin enimmäinen kertani, kun maistoin porkkalaa. Ne keille se ei ole tuttu, niin porkkana on valmistettu niin, että sen maku mukailee savulohta. Voin sanoa, että hyvin lähelle mentiin ja oli muuten hyvää. Cargo tarjoilee myös silloin tällöin brunssia, jota en ole vielä testannut, mutta sen haluan ehdottomasti kokeilla myöhemmin. 🙂

Cargo

Olen käynyt tässä urbaanissa ravintolassa, Cargossa muutamia kertoja lounaalla, hyvän ystävän kanssa illallisella sekä hakenut evästä mukaani. Ravintola tarjoilee ruoissaan myös villivihanneksia, mille annan isompaakin isomman peukun. Olen jo suunnitellut muiden kanssa, jos tulevaisuudessa kouluttaisimme kauppayrttipoimijoita keräämään villivihanneksia ravintoloille, joten ravintolat huom! Ensi vuodelle olisi tarkoitus tuoda uusia poimijoita ja teidän menua rikastuttamaan villivihanneksilla. <3 Villiyrttivallankumous laajenee tulevaisuudessa. <3 Haluan ehdottomasti olla yksi lähettiläs sen saralla.

Kuva otettu Corgon Instagramista esimerkkiä tuomaan ja siinä näette upean kirjon villivihanneksia, kuten: litulaukkaa, voikukkaa, vuohenputkea yms.

” Cargo Coffee + Vegetarian Food on rento kasvisravintola Eerikinkadun eteläpäässä, jossa tarjoilemme aamupalaa, lounasta ja illallista. Sijaitsemme keskellä uutta Helsinkiä Kampin, Ruoholahden ja Jätkäsaaren solmukohdassa.

Ruokamme on pääasiassa maidotonta, gluteenitonta emmekä käytä keittiössämme valkoista sokeria. Listalta löydät muunmuassa lehtikaalicaesaria, vegaanista risottoa, sekä talon vegaanisen burgerin! Olemme kasvisravintola rennolla ja avoimella otteella. Tervetuloa! ”

Lasivitriinistä Cargo to go:

Cargossa on ihana valikoima mukaan ostettavia valmiita lounaita, raakakakkuja, tuorepuuroja, leipää, mehuja, mantelicroisantteja ja vaikka mitä. Ostin yhdessä vaiheessa usein Cargosta Ambroniten ruokaisan juoman, jos en jaksanut syödä sinä päivänä lounasta. Tämä ruokaisa juoma pitää nälkää muutaman tunnin ajan, on loistava kiireeseen ja pitää sisällään terveellisiä ainesosia mm: nokkosta, mustikkaa, karpaloa, pinaattia, tyrniä, pellavansiemeniä, mantelia, omenaa, chlorellaa, spirulinaa sekä vaikka mitä muuta. Iso peukku Ambroniten juomalle, niitä suosin usein muissakin merkeissä! 🙂

On kiva pistäytyä syömään vaikka herkullisen lehtikaali-caesarsalaatin, joka on valmis heti tai olen rakastunut herkuttelemaan ajoittain mantelicroisantilla. Myös heidän valmis tuorepuuro on herkullinen. 🙂

Lasissa Ambroniten ruokaisa juoma, tuorepuuroa ja herkullinen materlicroisant.

Ihanan raikas puuro, pähkinöiden, siementen ja marjojen kera.

Ihana Ceasar salaatti, jonka saa heti lasivitriinistä mukaan.

 

Lounas:

Cargossa on viikottain vaihtuva kasvislounas, joka tarjoillaan maanantaista perjantaihin klo. 11-14. Raaka-aineet ovat tuoreita ja voin sanoa, että annokset erittäin maukkaita. Lounaalla on aina tarjolla juureen leivottua leipää sahrami-kukkakaalilevitteen kera – iso nam!

Vegaaninen annos: Uunibataattia kasviksilla ja vegaanikastikkeella sekä kasvisriisikeitolla.

Menkää testaamaan tämä urbaani ihana ravintola! Ystäväni nautti ruoasta suurella sydämellä, kun olimme siellä illallisella ja oli sitä mieltä, että tuo ystäviään sinne syömään. 🙂 Asiakkaat ovat ainakin löytäneet tämän paikan, sillä lounas on yleensä tupaten täynnä. Menkää ja kokeilkaa.

Olen kopioinut suoraan Cargon sivuilta lisätiedot ja aukioloajat:

Avoinna arkisin ma – pe 07:30 – 22 , la 10 – 22 , su 10-16

Tervetuloa kahville, lasilliselle tai syömään!

Ruoholahdenranta 8
Helsinki

Puh: +358469237869
info@cargohelsinki.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *