Nyt jos joskus on ihanaa haaveilla ajatuksesta, että varpaat olisi upotettu kuumaan hiekkaan, aurinko lämmittää iholla ja voi käydä pulahtamassa meressä tai uima-altaassa. Tälle talvelle ei ulkomaanmatkaa ole tiedossa, mutta olemme poikaystävän kanssa päättäneet, että vuoden lopussa, pimeimpään aikaan, me matkaamme aurinkoon ja lämpimään.

Vietnam. <3

Tykkään kokeilla uusia ja erilaisia paikkoja, missä ei olla ehkäpä niin tutun ja turvallisen ruoan äärellä, vaan saan maistella uusia makuja ja pidän siitä, että pääsen näiden makujen saattelemana makumatkalle ulkomaille. Ja kyllä, liian suurta matkakuumetta täällä podetaan, mutta pian on jo meidän ensimmäisen tämän vuoden matkan aika, vain enää noin 6 kk jäljellä. Apuva. Tämä toteutuu kesällä, jolloin matkustamme Toscanaan, Italiaan. Hyviä vinkkejä otan mielelläni vastaan, sillä en ole koskaan ennen Toscanaan matkustanut. 🙂

Ulkomaanajatuksista takaisin kotimaahan ja ravintolasuositukseen, nimittäin Bali Brunchiin, missä voit herkutella lounasta sekä illallista. Kävin ihanan ja rakkaan ystäväni  Heidin kanssa siellä noin 11e maksavalla lounaalla maistelemassa balilaisia makuja. Päivää kruunasi se, että aurinko on alkanut pitkästä aikaa paistamaan, joka on väkisinkin nostanut suupieliä ylöspäin. Sain jutella kuulumisia rakkaan ystävän kanssa ja nauttia herkullisesta lounaasta. Joskus elämän ihanat hetket on rakennettu pienistä arjen asioista, jotka lämmittää mieltä vielä pidemmänkin aikaa ja saa mielen kiitolliseksi. Itselle kiitollisuus elämää kohtaan, on yksi kantavista voimista. Käyn joka ilta muutaman päivän tapahtuman päässäni läpi, mistä olen siitä päivässä ollut kiitollinen. Minun mieltä kiitollisuusharjoitukset on kohtentanut valtavasti ja moni asia, mitä ennen on saattanut pitää itsenstäänselvänä, on löytänyt uuden paikan ja näkökulman elämässäni.

Lisään loppuun vielä herkullisia kuvia brunssista, millä kävimme poikaystäväni kanssa jo jonkin aika sitten. Harmillisesti joudun toteamaan, ettei ravintola enää brunssia tarjoile. Voimme vain haaveilla kuvien kera herkullisesti brunssista, mutta lounas teidän on vähintään käytävä testaamassa. 🙂 Ruoka tarjoiltiin värikkäiltä muovilautasilta, joka toi matkakuumeen lisäksi autenttisuutta. Makujen lisäksi, ravintola tarjoilee myös ihanan lämpimän vastaanoton.

Kasvislounas riisinuudelin kera.

Fiilistelyä brunssista, jossa kävimme jo jokunen aika sitten. En kirjoittanut silloin vielä blogia, joten en voinut siitä silloin ravintolasuositusta kirjoittaa.

Lisätietoja:

Vaasankatu 13
Helsinki
@balibrunchhelsinki
Soita +358 46 9618011

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *