Hei ja kiva, että juuri sinä löysit minun blogiini äärelle. 🙂 Nimeni on Julia ja toivotankin sinut tervetulleeksi villivihannes maailmaani ja suuren rakkauteni äärelle. Nimi Rakkaudesta ruokaan tulee siitä, että kaikessa yksinkertaisuudessaan rakastan terveellistä ja puhdasta ruokaa laajasti, mutta en halua kuitenkaan täysin tiivistää sitä pelkkiin villiyrtteihin/villivihanneksiin – nimittäin luonnon aarteet ja kotiruoka voivat kävellä käsikädessä täydentäen toinen toistansa.

Syksyn ja talven aikana keskityn myös muihin ruokiin, ehkäpä enempi sen hetken sesonkiruokiin. Syksy ja talvi ovat hyvä hetki kasvattaa lisää tietoutta villivihannesten saralla. Keväisin minua odottaa aina uudet luonnonihmeet kerättäväksi ja tähän pyrinkin, pieni pala kerrallaan. Kaamos on hyvä aikaa painottaa vitamiineihin ja muihin ravinteihin, joten minun keräämäni villivihannekset pakkasessa ja kuivatut villivihannekset purkeissa, toimittavat tärkeää rooliaan. Keväällä palaan taas yrttien pariin uusin silmin.

Olen tiedonjanoinen ja kahmin tietoa villivihanneksista, sekä muutenkin terveellisestä ruoasta niin paljon, kuin vain suinkin voin. Kiinnostus terveellisempään ruokaan nousi osittain jo vuonna 2012. Tietoisuus kasvoi vuosien aikana koko ajan lisää, mutta lähti todelliseen nousukiitoon vasta vuoden 2016 alussa. Tällä hetkellä olen pisteessä, missä mielelläni jaan myös muille opittua tietoa. En ole asiantuntija, ehkä joskus olen, ken tietää. Sen kuitenkin tiedän, että tämä matka ei lopu koskaan, enkä ikinä ole valmis. Se olisi ensinnäkin äärimmäisen tylsää ja eikö se niin mene, että ei se määränpää, vaan se matka. 😉

Tietoa on tarjolla niin paljon, kun on mielipiteitäkin. Joku sanoo toista ja toinen toista. Matkan varrella on tärkeää oppia kehittämään oma arvostelukyky ja oppia kuuntelemaan mikä on itselle hyväksi.

Tykkään tehdä ruokani luovasti ja hetken mielijohteesta, jonne ovat villivihannekset löytäneet tiensä pysyvästi ja tämä matka on vasta alkamassa. Elämäntapoihini kuuluu terveellinen ja puhdas ruoka ja sen saloihin on minut ajanut, tai suorastaan potkinut urtikaria. Tästä lisää tietoa blogipostauksessani: nokkosen siemenet – paransitte minut.

Rakastan hyvää ja terveellistä ruokaa ja villivihannekset kulkevat tasavertaisesti siinä vierellä. Blogini tulee painottumaan vahvasti villivihanneksiin, niiden sesongin aikana, joka on keväästä syksyyn. Se on asia missä haluan kehittyä, jakaa opittua tietoa sekä pitää kursseja, jossa opetan muille luonnonaarteista ja niiden käytöstä helposti ja yksinkertaisesti. Haluan jakaa muille hyvää ja se onkin sydämeni toive, että saa tehdä työtä mitä rakastaa, sillä silloin voi loistaa siinä mitä tekee. Henkinen hyvinvointi ja positiivinen elämänkatsomus on teksteissäni vahvasti läsnä. Enkä voisi kirjoittaa ilman henkistä ajattelutapaa, jolloin teksteistäni puuttuisi sydän ja sielu.

img_3639

Olen hyvin innoissani blogistani ja itse asiassa enemmän, kuin innoissani ja toivottavasti se myös näkyy. Minulla ei ole koskaan ollut tarvetta kirjoittaa blogia, mutta terveellinen ruoka ja villivihannekset ovat asia mistä mielelläni kirjoitan ja kerron muillekin. <3

Toivonkin, että matkani aikana vähintään edes yksi ihminen saisi apua elämäänsä, innostusta luontoon, villiyrtteihin, tai terveelliseen ruokaan. Olen täällä jakamassa teille sitä tietoa mitä olen matkan varrella oppinut ja tulen oppimaan. Minun osaaminen perustuu itse opittuun tietoon sekä omiin kokemuksiin, oman energian ja hyvinvoinnin kasvattamisesta ruoan parissa. Voin jakaa vain omakohtaisia kokemuksia ja jokainen tekee sen päätöksen haluaako myös kokeilla, vai kasvattaa tietoaan lukemalla blogiani. 🙂

Joten matka alkakoon…

img_3637

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *